Välkommen till Stockholm Hernia Center!

Stockholm Hernia Center är en fristående kirurgklinik. Vi är specialiserade på bråck- och bukväggskirurgi och tar emot patienter från hela landet. Vi har korta väntetider till både mottagning och operation. Välkommen att kontakta oss. 

Patient

Du behöver ingen remiss. Välkommen att kontakta oss och beskriv dian besvär så hjälper vi dig vidare med lämplig bedömning.

Vårdgivare

Vi tar emot remisser (elektroniskt i Take Care). Vi har ett nära samarbete med flera regioner och flera försäkringsbolag. Välkommen att kontakta oss för mer information. 

Image

Ljumskbråck


Image

Ljumskbråck drabbar framförallt män. Den enda permanenta behandlingen är operation. Ljumskbråck kan opereras med öppen kirurgi eller med titthålskirurgi, med nät som förstärkning.

 

Rektusdiastas


Image

Rektusdiastas (delade magmuskler) kan orsakas av graviditet och kan ge funktionella symptom. Om fysisk träning inte hjälper, kan en operation återställa anatomin och bålfunktionen.

 
 

Bukväggsbråck


Image

Bukväggsbråck orsakas av en bristning i bukväggen. Den enda permanenta behandlingen är operation. Bukväggsbråck kan opereras med öppen kirurgi eller med titthålskirurgi.

TOR-konceptet

Träning - Operation - Rehabilitering. Vårt helhetskoncept för optimal återhämtning.

Läs mer

Hitta hit

Våra mottagningar finner du i centrala Stockholm,
Östermalm och på Söder. 

Se karta

Kontakta oss

Patient eller vårdgivare? Välkommen att kontakta oss via e-mail, telefon, eller brev.

Kontakta oss