Välkommen till Stockholm Hernia Center!

Stockholm Hernia Center är en fristående kirurgklinik. Vi är specialiserade på bråck- och bukväggskirurgi och tar emot patienter från hela landet. Vi har korta väntetider till både mottagning och operation. Välkommen att kontakta oss. 

Patient

Du behöver ingen remiss. Välkommen att kontakta oss och beskriv dian besvär så hjälper vi dig vidare med lämplig bedömning.

Vårdgivare

Vi tar emot remisser (elektroniskt i Take Care). Vi har ett nära samarbete med flera regioner och flera försäkringsbolag. Välkommen att kontakta oss för mer information. 

Patientberättelse

Stockholm Hernia Center är en privat klinik. Du behöver ingen remiss för att boka en tid hos oss. Det går bra att kontakta oss med beskrivning av dina besvär så bokar vi en tid för en lämplig bedömning. Det går även bra att boka tid för läkarbedömning via Hela Kvinnans Klinik, www.helakvinnansklinik.se.

Vi har nära samarbeten med vissa landsting. Kontakta din hemmaklinik eller kontakta oss för mer information om vad som gäller i det landsting du tillhör.

För dig som söker privat så kan vi rekommendera hjälp med finansiering. Priser för bedömning och kirurgiska ingrepp enligt nedan.

Ljumskbråck


Image

Ljumskbråck drabbar framförallt män. Den enda permanenta behandlingen är operation. Ljumskbråck kan opereras med öppen kirurgi eller med titthålskirurgi, med nät som förstärkning.

 

Rektusdiastas


Image

Rektusdiastas (delade magmuskler) kan orsakas av graviditet och kan ge funktionella symptom. Om fysisk träning inte hjälper, kan en operation återställa anatomin och bålfunktionen.

 
 

Bukväggsbråck


Image

Bukväggsbråck orsakas av en bristning i bukväggen. Den enda permanenta behandlingen är operation. Bukväggsbråck kan opereras med öppen kirurgi eller med titthålskirurgi.

TOR-konceptet

Träning - Operation - Rehabilitering. Vårt helhetskoncept för optimal återhämtning.

Läs mer

Hitta hit

Våra mottagningar finner du i centrala Stockholm, Östermalm och på Söder. 

Se karta

Kontakta oss

Patient eller vårdgivare? Välkommen att kontakta oss via e-mail, telefon, eller brev.

Kontakta oss